Suggesties
Hapjes | Om te delen |
---|---|
Bordje Iberico Bellota Charcuterie ‘Maldonado’ Paleta - Chorizo - Salchichón |
24 |
Sardinas ahumadas (gerookte sardines) - Coca de Cristal - salsa tomaat (4 stuk) |
16 |
Anchoas de Cantàbrico, serie oro |
15 |

Voorgerechten | Om te delen |
---|---|
Asperges met gerookte zalm, mousselinesaus |
24 |
Asperges met Paletta Iberico Bellota ‘Maldonado’ |
25 |
Smeus met handgepelde garnalen, gepocheerd hoeve ei en hazelnootboter |
26 |
Hoofdgerechten | |
---|---|
Asperges met gerookte zalm, mousselinesaus en krielaardappelen |
32 |
Asperges met Paletta Iberico Bellota ‘Maldonado’ en krielaardappelen |
34 |
Huisgemaakte Vol au vent met handgepelde garnalen, verse frietjes, salade en mousselinesaus |
32 |
+ Supplement krokant gebakken kalfszwezerik |
43 |
Jonge tarbot met lamsoor, structuren van ui, crumble van zwarte olijven, beurre blanc en aardappelmousseline |
48 |
Desserts | |
---|---|
Tartelette - yuzu - vanille - mango |
16 |
